سید مهدی نیازی قائم مقام وزیر صمت با اشاره به آخرین اقدامات در جهت توسعهی نظام رتبه بندی گفت: در ماههای گذشته با پیشنهاد وزارت صمت به دولت، قرار شد یک نظام حکمرانی برای بنگاههای برتر ملی و استانی در نظر گرفته شود که مبتنی بر شاخصههای وزارتخانههای صمت و اقتصاد باشد.
وی افزود: با نهایی کردن این شاخصه ها، یک خط سبز در دستگاهها ایجاد میشود و بنگاههایی که رتبههای برتر دارند میتوانند از شرایط مناسب تری در دستگاههای دولتی برخوردار شوند. امیدواریم بتوانیم برای سایر حوزهها و مقررات با این رویکرد حرکت کنیم و دیگر بنگاههای اقتصادی برای دریافت خدمات نیازی به طی کردن فرآیندهای طولانی نباشند.
طیب نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان که جزو ۵۰۰ شرکت برتر» توانست در این همایش در گروه فلزات اساسی در جایگاه چهارم قرار بگیرد، گفت: با توجه به گستردگی زنجیرهی فولاد و جایگاه این صنعت در خودکفایی و اقتصاد ملی، هزاران شرکت در بالادست و پایین دست وابسته به این مجموعه هستند. مثلا در صنایع پایین دست» حدود ۵ هزار شرکت بزرگ و کوچک از خودروسازی، لوازم خانگی و پروفیل و حتی صنایع مواد غذایی وابسته به این صنعت هستند.
وی افزود: با وجود اینکه موانع بر سر راهمان بود و تحریمهایی را پشت سر گذاشتیم، توانستیم بالای ۹۰ درصد در زنجیرهی فولاد به خودکفایی برسیم.
قنبری مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارسیان که توانست در این همایش در گروه فرآوردههای نفتی در جایگاه هفتم قرار بگیرد، گفت: در زمینه تولید پایدار و فروش تلاشهای زیادی صورت گرفته و در زمینههای پالایشگاهی و پتروشیمی توانستیم مجتمعهای تولیدی را به بهره برداری برسانیم. با برخورداری از فناوری به روز و برخورداری از توانمندی متخصصان بخش قابل توجهی از محصولاتمان برای صادرات ارسال میشود.